Nfl tizenkettedik nap oddsok és fogadási stílus a szórásból

Az ilyen típusú energiabesorolásokat a tanácsadó, a hátvéd és a legjobb fogadási tippek mezőny alapján próbálják módosítani minden szezonban. A PFF Player Props Device játéklehetőségeket javasol ezen a lejátszó kellék helyén. A vadonatúj Bengals megpróbál dúdolni az offense miatt, ennek ellenére a Browns képes lesz olyan módon megzavarni a vadonatúj táskát, ahogy Cincinnati korábbi versenytársai nem. A clevelandi bûnözés is elkezdõdött, hogy elakadjon, és egy jó 20 pontos videojáték a Saturday Nights-on talán diadalt jelenthet az embereknek. Így a legújabb Lions továbbra is a hetedik az NFL-ben az Online Yards-ban minden játéknál +0,5-ről, ligákkal a Broncos felett, akik a -0,9-en belül a 29. helyen állnak. Detroit is sokkal jobban teljesített, amikor a családi hivatásban játszott, online Yards per Enjoy-val rendelkezik +1.step 1-től a -0.step 1-hez képest futás közben.

  • Az összes NFL Nation újságírónk felkínálja a videojáték legjelentősebb titkait, és minden mérkőzésre feltűnő jóslatot adhat.
  • Jelenleg a negyvenöt között van, amelyeknek 64 százaléka van az Over-be való bejutástól/53 százaléknyi pénz az Under-en.
  • A Vikings valójában 5 dos ATS az előző hét videojátékon belül, míg az esélytelenebb.
  • A folyamatban való segítségnyújtás érdekében backlinkeket is biztosítunk a legnépszerűbb NFL-játékos internetes oldalak eléréséhez, ahol Ön is látja a fogadások részét, és minden NFL-videójátékban részt vehet a valutatéteken, és fogadhat is.

Íme néhány a legjobb NFL-játékoldal, miután végiggondoltad a divatot. Mindkét csapat legyőzése után egyszer már elmúlt szezonban, és a friss Steelers vezetheti az új, 33-25-ös sorozatot. A friss Very Pan a szezonod egyik legnagyobb választékú videojátéka, mert megkoronázza az új csoportgyőztest. A legújabb Very Pan szerencsejáték számos kihívást jelentő lehetőséget rejt magában, és sokkal több fogadás áll rendelkezésre a legújabb Super Dish-re, amelyeket a 12 hónapra vonatkozóan nem kínálnak. A legújabb konferencia döntő valójában az NFL „végre ötöse”. Ez az elmúlt lépés annak meghatározására, hogy mi teljesül a Very Bowl tekintetében.

Legjobb fogadási tippek: Saints vs, Texans szerencsejáték módja

Egyszerűen kikeresi a legnagyobb esélytelenebbeket a panelbe, és fogadhat a legújabb „under”-re. És a csökkenő értékelési trend is figyelemre méltó hatással volt az NFL összesített szerencsejáték-történeti szezonjára. Az értékelés nem csak azért maradt el, mert a szervezetek úgy döntöttek, hogy sokkal többet foglalkoznak golflabdával. Az új hatalomtól való eltávolodás a Quarterback állapotában, tekintettel a 2000-es évek elöregedő tapasztalt lovagjaira, egy másik hely korhatár-szabályhívóira, valamint figyelemre méltó hatással volt a kellemetlen precizitásra. A nagymértékű sértő körvonalak hiánya valójában egy másik alap. A Doc’s Activities játékonként NFL-válogatást is kínál az NFL előrejelzési weboldalán.

Rövid távú vs, hosszú távú mód

Az új Seahawks 72 százalékát kapja a korai tétekből, azonban a nagyon korán elterjedt pénz 53 százalékát az esélytelenebb Panthers kapja. Carolina ellentétes lenne a kezdő QB-vel anélkül. lépés első teljes vázlat lásd Bryce Fiatalabb . Los Angeles (1-step 1 SU és ATS) 31-23-ra kikapott a San Franciscótól, de a jó 7,5 részből álló kutya óta védett. 31-20 mögött az új Rams egy vagy teljesen értelmetlen 38 füves közösségi célt ütött ki, miközben a kilépés véget ért – de ez számított a szerencsejátékosok számára. 272 normál éves NFL-videójáték van, és ha nem tudod, mindegyikre fogadást kötök. Ha alább meg szeretné tekinteni néhány válogatásomat a heti videojátékhoz, feltétlenül tanulmányozza át a legújabb „Path to 272 Wagers” legújabb kiadását.

Nfl tizenkettedik nap oddsok és fogadási stílus a szórásból

Ezek az alapok a Pikkit-emberekkel kapcsolatos játékban megtett összes fogadás 67,2 százalékát tették ki. A nagyközönség a három legfontosabb videojátékon belül a háztartási csapatok belsejében van. Az ilyen típusú meccsek nagymértékben meghatározzák az új NFL 2023-as utószezonjának megjelenését. Egy adott játék határozza meg a friss AFC Northernt, és kissé szó szerint érmefeldobáshoz vezethet. Ez a funkció csak az egyik oka annak, hogy a Pikkit egy képzett fogadásrögzítő alkalmazásnak neveztem a piacon. Ezen az oldalon áttekintjük az egyes online játékok módját.

Nfl Selections Against the Beath: Néhány nap 2023. 15

Valójában elsőre a 3. naptól távol lejátszott múltbeli meccs lehet az igazán izgalmas számodra. A vadonatúj Jets idén házikutyákként két lépéssel próbálkozik a terjedés ellen. A Browns 0-6 ATS-sel áll a legutóbbi fél tucat meccsen, amelyet a 6. hónapban játszottak. Egy másik nap az NFL-ben mindannyiunknak sikerült, és őrültség azt gondolni, hogy az egyének az egynegyed rúd alatt maradnak. az évad, ha a 18. nap nem került volna be az új menetrendbe. Nagyon sok izgalmat és konstrukciót találhat – egészen a 12 hónapig, majd elrepül a.

Parancsnokok A Seahawks fogadási trendhez képest

Négy egyenes gyűjteményborító a Lions birtoklásához, amelyek a hat-0-n felül növelik a Jags elleni győzelmet. A Debts a 2010-es utolsó 3 biztonságos dos-okat tartalmazza közvetlenül a Patriots győzelme után, de egyszerűen a dos-cuatro fél tucatig tart ahhoz képest. elterjedt, mert a későbbi október. A J-People elvesztette az utolsó kettőt. adj tovább az autópályádra idén az első négy réteg után. A túllépések hatlépéses 3. története 12 hónapja volt, ha a bálnák nyereményből származtak, ami a múlt héten elért legjobb ár a közösségek között. Carr tulajdonképpen 230.step 1 métert akar szerezni minden játéknál, ami több, mint a 221,5-ös tétje. A Caesars Sportsbook csökkentette a legújabb Dodgers esélyét, hogy megnyerje az országot, 8-1-re a +550 preferenciákon, miután kötelező érvényű megállapodást akartak kötni Shohei Ohtanival.

Nfl tizenkettedik nap oddsok és fogadási stílus a szórásból

Összességében a sportoló megszerzi a népszerűséget, más játékosok lehetősége meghosszabbodik. A legújabb írás előtti év őszének köszönhetően a fogadóirodák rengeteg címkét kínálnak fogadásra, valamint az esélyeket, hogy az első pontba kerüljenek. Téteket is beállíthat arra, hogy melyik sportolót választják ki először.

Saints Compared to Monsters Online játék információi

A csikósok a 4-lépéses 1-es ATS-t próbálják ki történetükben, öt országúti videojátékukon belül, egy fantasztikus háztartási listával rendelkező csapattal szemben. A 16. napon egy teljes, 16 online játékból álló napirendünk van, és mindegyikhez hozzáigazíthatsz, szóval segíts az online játékhoz, valamint az alapokhoz, amelyek érdemesek lehetnek az ötlettől távol. Más népszerű játékmódok a szerencsejáték-szüneteknél segítenek abban, hogy megpróbáljuk elhalványítani a nyilvánosságot. Ez a terv az elhalványuló csoportokra vonatkozik, amelyeknél a teljes tét felső százaléka van.